Vinterbonat fritidshus Didriks väg 4 5 rum

Utgångspris: 8 375 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Välkomna till Hamburgö och Didriks väg 4!

Försäljningen avser två fastigheter varav den ena är obebyggd och fungerar som en utökad trädgård. På den bebyggda fastigheten hittar vi det smakfullt renoverade bostadshuset i 1,5-plan med inredd källare.

Huset mäter totalt ca. 112 m2 och fungerar utmärkt som både fritidshus och åretruntbostad.

Runt bostadshuset har vi dels två altaner med kanonfina sollägen men även balkongen som ger oss en ostörd och privat plats där vi kan avnjuta kvällssolen!

Didriks väg 4 ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till färjeläget mellan Hamburgö och Hamburgsund och från såväl tomt som hus kan man beskåda både båttrafiken i sundet och den fantastiska vyn över den Bohuslänska naturen.

Huset är ett av områdets äldsta och det var faktiskt här den första färjkarlen bodde!

Bostadshuset är vackert renoverat med ljusa och fina sällskapsutrymmen i anslutning till det stora och luftiga köket med utgång till altanen. Vi får här flera tilltalande attribut såsom vackra takmålningar och genuina trägolv.

Entréplan inhyser i övrigt ett ljust och trevligt vardagsrum med kamin, helkaklat badrum/tvättstuga samt ett sovrum. Övre plan erbjuder tre rum varav ena rummet har utgång till balkongen. I källarplan finns goda förvaringsmöjligheter och även utrymme att exempelvis bedriva en mindre verksamhet.

Färjan går regelbundet och man tar sig lätt till Hamburgsund där det finns allmän service med b.la. välsorterad livsmedelsbutik, bank, apotek och flera restauranger.

Ön har flera vackra badplatser som exempelvis Boviken, Vänd igen och Stora stenar, alla når man enkelt med cykel och med båt eller bil tar du dig snabbt till omskrivna Fjällbacka, eller varför inte en kort utflykt till Bovallstrand eller Hunnebostrand.

Till fastigheten följer även två andelar (en för vardera fastighet) av totalt sex andelar till det servitut som syftar till att anlägga båtar. En kort promenad (ca. 110 m) från huset ligger den rejäla bryggan precis mitt emot Hjalmars Restaurang. Detta ger oss en perfekt access till båtlivet från första parkett!

Avstånd till Göteborg ca 13 mil och 1,5h bilfärd. Oslo ca. 19 mil och 2 h bilfärd.

Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hus med tillhörande båtplatser med bästa läget!

Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt &amp Byggkonsult AB.

Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!

 

Karta för Didriks väg 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-hamburgo-tanums-kommun-didriks-vag-4-17100596