Villa Toivovägen 43 5 rum

Utgångspris: 17 750 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Detta arkitektritade hus, ritat av Junestrand-Karlsson Arkitektkontor, utstrålar karaktär i en tidlös modern tappning där man stilsäkert arbetat med påkostade materialval och former som skapar en enastående estetik. Ett hem långt över det ordinära med imponerande rymd och en interiör som samspelar med den moderna fasadsiluetten med raka linjer och skapar en fulländad harmoni!

Här bor ni bekvämt med närhet till hav och natur, endast 20 minuters bilresa från innerstan. Utsikten är hänförande och föränderlig från husets stora fönsterpartier och även från den lättskötta trädgården. Med en slående sjöutsikt från både uteplats och terrass med sydvästläge, på första parkett med svårslagen vy över Långsundaviken.

Från den egna bryggan följer du solens vandring från morgon till sen kväll. Nere vid vattnet ligger sjöstuga med vidbyggt förråd. Den disponeras över allrum och sovrum med kylskåp under arbetsbänk och härlig inglasad uteplats. Vacker bastubyggnad med relaxrum och stor terrass där du åtnjuter panoramautsikt över vattnet.

Interiört erbjuds ni representativa sällskapsytor där utemiljön tillåts integreras via panoramafönster med sjöutsikt. Bostaden har spännande lösningar där köket är ståtligt placerat och ger en överblick över de sociala ytorna i matsals- och vardagsrumsdelen. Från matsalsdelen nås även den makalöst härliga terrassen där sjöutsikten blir om möjligt ännu mer blickfångande. För att till fullo kunna njuta av den spektakulära utsikten över Långsundavikens glittrande vatten har här även byggts en vinterträdgård som sammanbinder de sociala ytorna med Master bedroom. Ett vackert rum med härlig rymd, fransk balkong och egen ingång till ett helkaklat badrum även detta med fransk balkong och blick mot vattnet.

Dessutom finns på detta plan ett klädvårdsrum samt gästwc intill den mycket rymliga hallen.

Ytterligare sociala ytor återfinns en trappa ner där ni nyttjar ett rum perfekt anpassat till sällskapsrum, ett rymligt hemmakontor eller extra sovrum beroende på era behov. Här har du separat entré som leder ut i trädgården. Ytterligare ett rymligt sovrum, badrum samt större kombinerat teknikrum och förråd. Här skulle man kunna ändra planlösningen något för att anpassa ytorna för familjen. Önskas fler sovrum kan du med enkla medel få till detta här.

En handfull innanför liggande grannfastigheter tar väg över fastigheten, se tomtkartan.

Norra Lagnö är beläget bara 2 mil från Stockholm, en halvö som sitter samman med Värmdö. Det har funnits bebyggelse på Norra Lagnö sedan 1700-talet. En idyllisk skärgårdsby från förra sekelskiftet med en härlig blandning av grosshandlarvillor och röda stugor. Den äldsta nu befintliga byggnaden heter Lagnö Gård och är en 1850-talsbyggnad som ligger centralt i området. Idag finns ca 180 fastigheter på Norra Lagnö, varav flertalet är permanentboende. Norra Lagnö var i början av 1900-talet ett ”sommarnöje” för många familjer som bodde inne i Stockholm och bebyggelsen präglas av rikt ornamenterade sommarvillor. Norra Lagnö omges av ett antal öar, Bergholmen, Torsholmen, Myrholmen, Lilla Ängsholmen och Stora Ängsholmen. Missa inte ett besök på populära Restaurang Getfoten på ön Getfoten eller åk till Vaxholm.

I början av Toivovägen ligger byskola från 1800-talet där man går från förskoleålder tom 3:e klass www.antistilla.se. Dessutom finns tennisklubb, hästgårdar, bildskola, den uppskattade dansbanan där man årligen, på Lucia har glöggtradition och sommartid arrangeras midsommarfirande

 

Karta för Toivovägen 43

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gustavsberg-norra-lagno-varmdo-kommun-toivovagen-43-17183057