Villa Näsets vinkelväg 3 6 rum

Utgångspris: 11 750 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Med utsikt över havet på Smithska Udden, långt ner på den yttre delen av Näsethalvön erbjuds en mycket fin enplansvilla i vinkel. Ett fantastiska läge vid havet där klippor, stränder och skyddade båthamnar öppnar för ett aktivt liv mitt i skärgården. Ljusen från Hovås och Amundön glittrar när mörkret har fallit och det skyddade och trygga lilla kustkvarteret vaggas ro av vågorna. Här bjuds det dessutom på en stor altan om ca 90 kvadratmeter och på soltimmar långt över genomsnittet.

Läget för just denna stora enplansvilla om 170 ljusa kvadratmeter är cirka 70 meter från strandkanten på en plan hörntomt med öppna gräsytor, inramad av häckar. Arkitekturen är tidlöst ren och enkel, med stram fasad i tegel på de två huselementen i vinkel. Villan tycks huka under de stora och mycket svagt sluttande takpartierna med överhäng på entrésidan samt genomgående djupa takskägg. Den rena och aningen slutna fasaden spricker upp med glaspartier mot entrén och in mot trädgården. Från fönstren i villans stora och öppna sällskapsytor ser du vågorna glittra. Perspektiven breddas och fördjupas ytterligare ute på den stora träterrassen, delvis under tak. Den blonda och rena interiören förstärks av sällskapsytornas genomgående vitborstade ekparkett som fortsätter in i villans fyra sovrum och det formrena köket. Huset har två sobra badrum, bastu, öppen spis samt bra ekonomiutrymmen. I trädgården finns en isolerad friggebod och villans uppfart har plats för upp till sex bilar. I kvarteret löser de flesta medlemskap till den privata och trivsamma badplatsen Möttviksbadet med egen hamn, som ligger alldeles nära villan. Vägen hem från jobbet i centrala Göteborg, tar dig bara dryga tio till femton minuter.

Helt enkelt ett mycket trivsamt boende i ett lugnt och attraktivt område nära bad, båtliv och vackra strövområden och med direkt närhet till kommunikationer och förskola.

 

Karta för Näsets vinkelväg 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-naset-smithska-udden-goteborgs-kommun-nasets-vinkelvag-3-17213256