Villa Fyrudden 6 9 rum

Utgångspris: 4 995 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Längst ut, där landet tar slut och skärgården börjar, hittar du denna smakfullt inredda villa i två plan. Familjen har öppnat upp och förenklat planlösningen för att få det bästa av det fantastiska läget med havet och närheten till naturen.

Huset ligger högt med en fantastisk utsikt över hamnen och skärgården samtidigt som man plockar sina blåbär utanför tomten i väster.

Med genomgående vackra plankgolv, stående väggpanel, stora fönsterpartier och två kaklade duschrum varav ett med bastu är huset byggt för den stora familjen. För er som har mycket gäster finns hela 6 sovrum. En tillbyggd entréhall på ca 18 kvm ger gott om plats för all förvaring och förenklar trafiken in och ut från huset där besökare enkelt tar trappan till nedre planet och gästrummen. Allt är väl genomtänkt med flertalet sällskapsrum, enskilda sovrum och duschrum på båda planen för gemenskap och enkelhet.

I en skyddad vik på några minuters promenad ligger båtplatsen som hör till huset. Fortsätter man promenera runt udden utmed vattnet kommer man till en badstrand som passar både barn och vuxna. Allt inom fem till tio minuters promenad från huset. Runt udden och vidare mot Snäckevarp, genom hamnen och utmed strandlinjen finns det en mängd fina promenadstråk bara ett kustnära boende möjliggör. Närheten till naturreservatet runt Ekön möjliggör underbara promenader och löprundor. Med sitt läge, långt ute i skärgården kommer man snabbt ut bland öar, kobbar och skär. Från Fyruddens hamn går en turbåt till Harstena och även guidade turer till Häradskär och Fångö. Om man vill paddla kajak finns en av skärgårdens bästa uthyrare i Eköns naturreservat, fem minuters bilresa från huset.

 

Karta för Fyrudden 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-gryts-skargard-valdemarsviks-kommun-fyrudden-6-17097440