Tomt Svanholmsvägen 24 –

Utgångspris: 18 000 000 kr

Mindre än 50 m till havet

Unikt tillfälle att köpa en av de få tomterna med sjöläge i Stocksund. Det är Danderyds Kommun som säljer denna obebyggda tomt invid Svanholmsparken. Tomten har ett fantastiskt läge på första parkett mot Värtans vatten. Soligt söderläge.

Detaljplanen medger att en huvudbyggnad och en komplementbyggnad (garage) får uppföras. Största tillåtna byggnadsarean för huvudbyggnad är 150 kvm och för komplementbyggnad 25 kvm. Huvudbyggnad får uppföras i två plan. Högsta byggnadshöjd är 7 meter och 3 meter för komplementbyggnad. Två lägenheter får inredas i huvudbyggnaden, varav den ena om högst 45 kvm.

Långängen är en trevlig del av Stocksund med mycket vattenkontakt och med en relativt homogen villabebyggelse från början av förra sekelskiftet. Terrängen är kuperad och villorna har placerats där det var möjligt utan mycket markarbete. Resultatet är en uppvuxen villabebyggelse med böljande gröna trädgårdar. I närområdet finns flera förskolor och Långängsskolan för grundskolebarn. Med buss 601 tar man sig till Danderyds Sjukhus/Mörby Centrum och tunnelbanan där. Roslagsbanan, med station i Stocksund, är ett alternativt färdmedel till stan.

Det går bra att åka ut och titta på tomten själv. Kontakta mäklaren vid frågor.

Fastigheten säljs med öppen budgivning. Inga bud kommer att tas emot efter den 4 februari 2021 kl. 10.00.

 

Karta för Svanholmsvägen 24

https://www.hemnet.se/bostad/tomt-langangen-danderyds-kommun-svanholmsvagen-24-17224781