Vinterbonat fritidshus Norgårdsvägen 37A & B 6 rum

Utgångspris: 17 000 000 kr

Mindre än 50 m till havet

På Norgårdsvägen 37A &amp B i Hamburgsund ges nu tillfälle att förvärva denna fastighet beståendes av huvudhus, gästhus, friggebod, carport samt sjöbod med tillhörande brygga!

Vid ankomst med egen båt eller bil, möts man av denna charmiga och välskötta fastighet med en stor grönskande trädgård, skifferbelagda gångar & grillplats.

Utöver boningshuset i 1,5-plan med inredd källare om totalt ca. 122 m2 finns här en sjöbod med tillhörande brygganläggning, inredd gäststuga samt friggebod. Omgivningen är typisk för den Bohuslänska miljön med fiskebodar, bryggor, graniten och en fantastisk utsikt över sundet och båtlivet.

Huvudbyggnaden inhyser allrum, kök och matplats i öppen planlösning och vidare utgång till altanen där vi får en trevlig utsikt över sundet, Hamburgsund och båttrafiken.

Huset har i övrigt totalt tre sovrum, ett ytterligare allrum, två badrum, bastu och utgång till balkongen på övervåningen.

Gästhuset är utrustat med ett allrum, kök, sovrum samt badrum med wc, handfat och separat duschrum.

Fastighetens läge på populära Hamburgö möjliggör utflykter med den egna båten från bryggan till härliga badklippor och vikar i det vackra området.

Från huset promenerar man enkelt bort till färjeläget som tar dig över sundet och till Hamburgsund med dess utbud av restauranger, butiker, mataffär, bank och café.

Till Fjällbacka har vi ca. 9 km, Grebbestad ca. 23 km och till Göteborg/Oslo kör man på ca. 1,5 h.

Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB.

Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning, både traditionell och digital visning tillämpas!

 

Karta för Norgårdsvägen 37A & B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hamburgo-tanums-kommun-norgardsvagen-37a-b-17012472