Villa Tjörns kommun Myra 4

Utgångspris: 2 895 000 kr

Mindre än 50 m till havet

Mellan takåsarna glittrar det i hamnens vatten, endast ett stenkast bort. Doften av hav och ljudet av vågor är ständigt närvarande i det fridfulla kvarteret. I vindskyddat läge, inbäddat av pittoreska skärgårdsvillor mitt på ”öarnas ö” finner ni Lill-Anders hus.

Trevlig planlösning med umgängesytor samlade i entréplan och sovavdelning på loftet gör det möjligt för många att få plats. Tidlöst parkettgolv, ljusmålade väggar och marina detaljer är genomgående för nästan hela huset. Fönster i alla väderstreck skänker rikligt med ljus åt samtliga rum och badrummet är helkaklat i vitt. Kaminen sprakar skönt kyligare delar under året. Källare ovan mark ger möjlighet till vinterförvaring. Den charmigt låga takhöjden vittnar om de traditionella fiskarstugornas leverne, en tid före denna.

Här lever man med närhet till avkopplande och praktiska inslag såsom bad- och båtliv, täta färjeavgångar, restaurang, café samt en handelsbod, vilken är öppen året runt.

Åstol på Tjörns sydvästra sida ligger ca femtio minuters körtid från Göteborg och har goda färjeförbindelser med Rönnäng på Tjörn. Med sina runt 32 sjömil till Skagen och närhet till Marstrand är läget mycket attraktivt för dig som värdesätter ett boende i samklang med kust och hav.

Här finns Åstols Rökeri, (omnämnda i White Guide) där du serveras egenrökta räkor, fångade direkt ur havet. Åstols café är placerat mitt i hamnen och erbjuder lunch och hembakat fika.

Varmt välkomna på visning i en riktig skärgårdspärla!

Karta för Myra 4

https://www.hemnet.se/bostad/15619375/broker