Villa Tjörns kommun Lilla Karishamnsvägen 4

Utgångspris: 6 475 000 kr

Mindre än 50 m till havet

Välrenoverad och smakfull skärgårdsidyll

På pittoreska Klädesholmen hittar vi denna vackra skärgårdsidyll med en strålande vy mot hav, hamn och bebyggelse. Huset ligger ett stenkast från vattnet och är välrenoverat i traditionsenlig bohuslänsk stil. Fint avvägd disposition, snygga materialval och moderna lösningar är genomgående i huset. Här har de stora renoveringarna som tak, kök, badrum och värmesystem redan uppdaterats och det är bara för dig att flytta in och njuta.

Detta skärgårdshus är rymligt och socialt med stora och trevliga umgängesytor, både ute och inne. Ljusinsläppet är generöst och samspelar fint med huset ljusa och smakfulla toner. Här finns dessutom 3 – 4 rymliga sovrum och 2 helkaklade badrum. Köket är elegant och klassiskt och här är det en fröjd att spendera tid. Och icke att förglömma – i princip allt är nyrenoverat!

Huset har två stora balkonger i olika väderstreck, från vilka du kan följa solen under hela dagen. Tomten är lättskött och lagom stor men har ändå plats för kreativa odlingar, lek och umgänge.

På Koholmen och Klädesholmen har man ett flertal badplatser att välja på, ingen längre än fem minuters gångväg. Inom promenadavstånd har du även Klädesholmens egna livsmedelsbutik ’Handlarn’ som håller öppet året runt samt mysiga Salt &amp Sill och Kylen, som båda är restauranger med gott rykte. Med sina ca 32 sjömil till Skagen och mycket nära till Marstrand som ligger beläget strax söder om ön är läget mycket attraktivt för dig som värdesätter ett boende i samklang med kust och hav.

Klädesholmen är känt för sin unika, täta bebyggelse av mindre trähus och charmiga, smala gränder. På sommaren lever samhället upp lite extra och det kommer folk från hela Sverige för att njuta av sol, bad och båtliv. För den som vill finns även möjlighet att enkelt ta sig över till de kringliggande öarna Åstol och Dyrön, med färja eller egen båt. Centrala Skärhamn med apotek, vårdcentral och fullutrustad livsmedelsbutik når du med bil/buss på knappa 10 minuter. Goda kommunikationer till Stenungsund och Göteborg med avgångar minst en gång i timmen året om (dagtid).

Varmt välkomna på visning!

Karta för Lilla Karishamnsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/16057957/broker