– Lillön 1 –

Utgångspris: 11 750 000 kr

Mindre än 50 m till havet

På vackra Lillön i mellanskärgården finner vi denna äkta sjötomt om 7 284 m² och tillhörande vattenområde på 3 090 m². Tomten består av en ljuvlig trädgård med äppelträd och gott om plats för sommarens lekar och spel på den frikostiga gräsmattan som sträcker sig över hela tomten. Till fastigheten hör egen naturlig sandstrand samt klippor och flera bryggor varav en med generöst segelbåtsdjup.

Här lever man ett ostört privatliv i en stor mangårdsbyggnad (ombyggd ladugård) med härlig sjöutsikt och i farmors stuga i skogsbrynet. Bara några meter från vattnet finns även sjöstugan, bryggstugan och bastu med underbar utsikt mot Grinda.

Genom ett tilläggsavtal utökas tomtmarken och vattenområdet så att den vackra ön Skötholmen mot solnedgången tillhör fastigheten, se bifogad karta nedan. Den samlade egendomen är unik för området med obegränsad potential för familjeliv och avkoppling även för den stora familjen.

Lillön har mycket att erbjuda i form av ostört naturliv, utsiktsberg, badstränder och klippor. Ön är centralt belägen mellan Grinda, Gällnö, Lådna och Svartsö med hotell, pittoresk lanthandel, värdshus, caféer och bensinstation.

Till Lillön kommer man praktiskt med egen båt från hemmahamnen till någon av de egna bryggorna. Gäst och båthamnar finns på Värmdö eller Ljusterö på bara 10 minuters avstånd. Gäster kan komma med Waxholmsbåt till någon av grannöarna eller hämtas vid Boda brygga tvärs över fjärden.

Välkommen till Lillön och en exklusiv möjlighet att förvärva denna fantastiska egendom!

Kontakta mäklaren för en privatvisning!

 

Karta för Lillön 1

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-7rum-mellanskargard-osterakers-kommun-lillon-1-9086761