– Gavik 609 –

Utgångspris: 2 550 000 kr

Mindre än 50 m till havet

Med ett fantastiskt läge i hjärtat av världsarvet Höga Kusten finns nu denna trevliga och väl underhållna fritidsfastighet till salu. Njut av ett idylliskt och svårslaget läge, med rofylld utsikt och långgrund sandstrand för bad och sol under hela dagen. Gedigen stuga varsamt tillbyggd med stora fönsterpartier ned mot vattnet samt en tillbyggd del med Wc, dusch och bastu. Gäststuga samt förrådslänga med både snickarbod och gästrum med toalett. Vacker tomt som ligger inbäddad i typisk Höga-kusten natur. Gott om odlingsutrymme, vatten till växterna hämtas lättast från den porlande bäck som rinner genom tomten. Idag odlas både potatis, jordgubbar och rabarber. Generösa och barnvänliga gräsytor för spel och lek. Flera uteplatser, med soliga lägen för såväl frukost som lunch och middag.

Här kan du välja om du bara vill koppla av och vila ögonen på vattnet eller vara mer aktiv. Högakustenleden passerar precis utanför tomten för dig som gillar att vandra. Endast några steg ut i skogen finns både svamp och bär. Via Gaviksfjärden tar du dig snabbt med båt till pärlor som Bönhamn, klipporna på Rotsidan och Häggvik med Anders Åbergs Manaminne-museum. En halvtimme med bil tar dig till Skule, där du kan njuta av musikkonserter såväl som klättring och svindlande utsikt.

Det här är för dig som söker det lilla extra i jakten på fritidshus samt för dig som vill njuta av allt det vackra som Höga kusten har att erbjuda.

Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 

Karta för Gavik 609

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-3rum-gavik-kramfors-kommun-gavik-609-16900119